Vaše mesto za sport

Sale za sportove i takmičenja

Sportske sale

Naša ekipa, koja čuva i vodi Omni hotel, predstavlja najlepši primer timskog rada i sportskog duha. Mi volimo dobru igru, fer plej i kvalitetan sportski program i zato smo veliki deo našeg ambijenta posvetili upravo sportu. Naš hotelski kompleks poznat je i u Srbiji i van njenih granica  po jedinstvenoj sportskoj infrastrukturi koja zadovoljava kriterijume i rekreativaca i profesionalaca. Omni hotel raspolaže dvema sportskim salama koje su kompletno opremljene za treninge i utakmice fudbalera, košarkaša, odbojkaša i rukometaša.

Sportovi

Fitness i teretana

Želite da se osećate bolje, da imate više energije i čak da dodate životu još godina? Samo vežbajte. Nemerljive su zdravstvene prednosti redovnog vežbanja i fizičke aktivnosti, a korist od vežbanja imaju svi, bez obzira na godine, pol ili fizičku sposobnost.

I baš kao što nam je važan vaš komfor i osećaj da ste kod nas kao kod kuće, važno nam je i da se dobro osećate i da počnete ili ne prekidate svoje sportske navike. 

PERSONALNI TRENINZI

U teretani Omni centra po potrebi se organizuju individualni treninzi sa profesionalnim fitnes instruktorom. Za više informacija pozovite 014/225-090.

KARDIO PROGRAM

Mi verujemo u mudrost srca i zato smo kreirali vrhunski kardio program uz svetski poznat brend Life Fitness.

FITNESS & WEIGHT LIFTING

Trening snage vam može pomoći da održite ili izgubite težinu i da poboljšate metabolizam. Mi smo vam obezbedili sprave i tegove vrhunskog proizvođača Techno gym, vi donesite osmeh i dobru volju.

Mi za vas kreiramo individualne ili kolektivne programe vežbanja, a dobrodošli ste u našoj teretani od 07h do 23 h svakog dana.