Omni Spa Zona

Omni Spa Zona

Spa centar za potpuni relax

Termin SPA koristi se uglavnom u komercijalnom kontekstu i malo ko razmišlja o njegovom značenju. A značenje je vrlo važno i, kao i sve važne priče, SPA ima uporište u drevnim civilizacijama. SPA su utemeljili stari Rimljani koji su tragali za toplim izvorima i gradili kupke da bi mogli da izleče svoja bolna tela ili ih okrepe posle ratovanja. Ta mesta nazivali su “aquae”, a tretman tamo ‘Sanus Per Aquam’ (SPA), što je akronim izreke “zdravlje kroz vodu”

Kada smo osmišljavali našu SPA zonu, imali smo u vidu mišljenje starih Rimljana jer nismo želeli da otkrivamo toplu vodu, ali smo želeli da tretman podignemo na najviši nivo.

Zato vas pozivamo da svom telu priuštite ekskluzivan tretman u našem SPA centru, koji smo otvorili 2017. godine u depandansu hotela. Na jednom mestu možete probati finsku saunu, a zatim preći u slanu sobu. Potom možete doziveti „tropsku kišu“ i posetiti „tursko kupatilo”. Tu je i đakuzi, tik pored bazena, u kome će vas okrepiti voda iz Banje Vrujci.

Uz sve sadržaje Omni Spa centra, na zahtev, mogu se koristiti novoizgrađene sobe koje se nalaze na istom spratu kao i Omni Spa Zona.

Spa sadržaji

Masaže po želji

Posebni paketi za parove ili grupe