Hotel omni

Komfor i elegancija

Hotel Omni

Mi verujemo da putovanje treba da bude odmor, čak i kada je službeno ili sportsko. Mi takođe verujemo da hotel nije samo mesto gde ćete prespavati, već da treba da bude dom u koji ćete jedva čekati da se vratite. 

Omni hotel u Valjevu otvoren je u februaru 2012. godine. Vrlo smo pažljivo birali mesto na kome ćemo pustiti korenje i izabrali smo predivno raskršće neposrednog centra grada i božanstvenog mira reke Gradac. Naši gosti koji beže od gradske žurbe i buke saobraćaja, kod nas nalaze utočište i mir uz šum reke Gradac, koju nazivaju smaragdom zapadne Srbije. A sva lepota našeg grada ogleda se u beskrajno lepim ulicama, Gradskoj kući i Gradskom trgu, koji su smešteni tik uz naše kapije. Kada nam dođete u goste, biće nam drago da vam preporučimo šetnju kroz staro vreme u čaršiji Tešnjar, kaldrmisanom ulicom esnafa, Muselimov konak, Narodni muzej, kabinet Živojina Mišića… Naš grad pun je prošlosti i sadašnjosti, ušuškan u mirise i boje koje mu daju šmek i radost.

Da biste mogli da uživate potpuno i bezbrižno, obezbedili smo vam besplatan parking koji je pod stalnim video nadzorom i koji prima više od 150 gostiju na četiri točka. 

Naše arhitekte uložile su ogroman trud da podignu hotel koji odiše bezvremenskom evropskom elegancijom i da ga smeste u moderan, urban ambijent koji našim gostima pruža osećaj doma i vrhunskog komfora.

Naš hotel raspolaže najmodernije opremljenim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Naša vrata otvorena su za individualne i poslovne posete, za sportske i ekipe na timbildingu. Usluga je uvek vrhunska, na bazi pansiona ili polupansiona.

Kapacitet: 100 ležajeva

Da bismo vam pružili potpun komfor, sve sobe smo opremili LCD televizorom, kablovskom i internet televizijom i WI-FI, a 24h na usluzi vam je room service, a tokom dana možete da uživate, opustite se ili trenirate u našoj teretani, kuglani ili spa zoni.

Rezervacije

Rezervaciju smeštaja možete izvršiti na telefon 014/225-090, na email info@omnicentar.rs ili lično u Knez Mihailovoj 88 svakog radnog dana od 07h do 23h.