Hotel Omni

u Valjevu

Omni Hotel

Omni hotel u Valjevu otvoren je u februaru 2012. god i leži u neposrednoj blizini centra grada, blizu Gradske kuće, Pošte i Gradskog trga. Hotel se nalazi u mirnom okruženju Valjevka, reflektujući lepotu reke Gradac koja ga okružuje, uz osiguran besplatan parking koji je pod video nadzorom (preko 150 mesta) što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju u hotelu.
U modernom ambijentu hotela koji odiše evropskom elegancijom, uspeli smo da spojimo posao i zadovoljstvo i našim gostima pružimo osećaj kućne atmosfere i prijatnog boravka.

Omni hotel raspolaže sa moderno opremljenim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Smeštaj na bazi pansiona ili polupansiona pogodan je kako sportske ekipe tako i za pojedince.
Kapacitet hotela: 100 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim, porodičnim sobama i u dva apartmana.

Sve sobe pružaju pogodnosti kao što su LCD televizor, kablovska i internet televizija, Wirelles, LAN konekcija itd. 24h sobno posluživanje, fen, pribor za ličnu higijenu. Hotel Omni dodatno pruža gostima mogućnost korišćenje interneta, teretane, kuglane.
Rezervaciju smeštaja možete izvršiti na telefon 014/225-090, na email info@omnicentar.rs ili lično u Knez Mihailovoj 88 svakog radnog dana od 07h do 23h.

Foto Galerija

Omni Hotel

Vaš Omni centar

Opustite se i uživajte u boravku